Team

Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers, elk met eigen expertise en sterktes. Wat ze allemaal gemeen hebben is de passie voor zuivelproducten!

Rik Weith

Account Manager

Benader klanten met de bedoeling hen te helpen een probleem op te lossen of een doel te bereiken – niet om een ​​product of dienst te verkopen!

Rik heeft altijd al connectie met de levensmiddelsector gehad: van groenteman in de supermarkt tot ambachtelijke slagerij. In 2019 is hij als stagiair bij de F&F Group begonnen. Hier heeft hij met succes zijn afstudeerstage over de productie lijn bij Nöll & Co afgerond en zijn bachelor behaalt. Vervolgens heeft hij op de logistiek afdeling bij Fabelco kennis mogen maken met de zuivelmarkt, de ingrediënten en de klanten. En nu, in 2021 is hij begonnen als Junior Accountmanager voor Feed & Food Trading.

Nick van Marwijk

Key Account Manager F&F Group

Alle lange termijn activiteiten zijn gebouwd op respect, integriteit. kwaliteit en verantwoordelijkheid

Nick werkt inmiddels al sinds 2014 voor de F&F Group. Hij werkt graag in de zuivel omdat het een erg dynamische markt is. Een industrie waar creativiteit en ondernemerschap goed tot zijn recht komen. Dit maakt zijn job leuk en spannend. Naast ‘’de job’’ is hij graag erg sportief actief zowel op individueel niveau als team niveau. Daarbij motiveer hij graag de mensen in zijn team zowel in de sport als op de werkvloer.

Herco van Hooff

Commercial Manager

Een droom wordt geen werkelijkheid door magie: het kost zweet, vastberadenheid en hard werk.

Herco begonnen in 2001 en heeft alle afdelingen bij ons doorlopen; van administratie, kwaliteit, logistiek tot dat hij eindelijk beland op de commerciële afdeling waar hij zijn ziel en zaligheid in kwijt kan. Het is elke dag maar weer de vraag wat het gaat worden. Maar juist dat maakt het een uitdagende en afwisselend beroep waar hij veel plezier uithaalt.