Ingrediënten

Speciale Ingrediënten (voor kalveren en biggenvoer)

Baby~Feed® is een ingrediënt voor de vervaardiging van biggen startvoeders. Geproduceerd uit de juiste combinatie van hoogwaardige en licht verteerbare zuivel ingrediënten en plantaardige eiwitten en vetten. De zuivel ingrediënten zijn voor een groot deel afkomstig van de zuigelingen- en levensmiddelen industrie en dragen bij aan een hoogwaardige kwaliteit en de circulaire economie.

Dairy~Lat® is een ingrediënt voor de vervaardiging van kalvermelk en biggen startvoeders. Een eiwitrijk ingrediënt met uitstekende ‘free flowing’ loop eigenschappen. Bestaat uit eiwitrijke wei-ingrediënten in combinatie met hoogwaardig licht verteerbaar plantaardig vet en op wens eiwit. Dit wei-eiwitrijke Ingrediënt kan op elk gewenste eiwit en vet samenstelling worden geproduceerd.

Lactofeed 70® is een hoogwaardig ingrediënt wat zeer rijk is aan lactose (70%) met uitstekende loopeigenschappen. Lactofeed 70® is de ideale vervanging van zoete weipoeder voor de vervaardiging van diervoeders. Het voordeel is dat Lactofeed® continu beschikbaar is. Dit ingrediënt heeft een uitstekende reputatie en wordt door ons onder licentie van Volac geproduceerd.

Baby~Milk~Powder is een uniek zuivelingrediënt voor de vervaardiging van kalvermelk en biggenmelk. Dit hoogwaardige Ingrediënt wordt op een constante eiwit en vet samenstelling geproduceerd. Vele klanten benutten de voordelen van dit hoogwaardige ingrediënt in hun jongdiervoeding.

Wilt u een eigen private label of custom made blend introduceren of bent u op zoek naar (nieuwe) producten om bestaande labels uit te breiden? Wij adviseren u graag.

Ingrediënten

Lactose (Melksuiker)
Mager Melkpoeder
Volle Melkpoeder
Karnemelkpoeder
Non Hygroscopisch Weipermeaat Poeder
Wei Proteïne Concentraat (WPC 35/60/80)
Zoete Weipoeder
Zure Weipoeder
Opgevette Weipoeder (weivetkern)
Ontsuikerd Weipoeder (MSA-W)
Gedemineraliseerde Weipoeder

Weipermeaat concentraat (25 -45% op droge stof)
Ontsuikerd vloeibaar weipermeaat (DLP)
Zoete weiconcentraat
Wei Proteïne Concentraat vloeibaar (35-80% eiwit op droge stof)
Mager Melk concentraat

Soja-eiwit concentraat
Soja-eiwit isolaat
Aardappeleiwit
Tarwegluten
Tarwe-eiwit isolaat
Rijsteiwit
Sojameel